Vankas jul

Önskar alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Här verkar det tyvärr bli en barmarksvinter…iof har det varit underbart med en höst som inbjudet till mkt aktiviteter som  bl.a. spår med hundarna. Fick man beställa så gärna snö över jul och nyårshelgerna, därefter kan det försvinna igen 😉

Allt bra här med både familj och hundar. Hundarna hänger med till jobbet om dagarna och unga bc:n Troja 10 månader trivs som fisken med att, som hon gör, tvångsgosa med mina elever ;). Vi har tränat en del under senhösten, hade en trevlig påhälsning utav Pia & Mic där vi bl.a. tränade asfaltspår, kul! Hundarna har fått en hel del ”hårda”spår under hösten vilket de utvecklats fint i. Troja är en riktig ”spåridiot” till hund – me like 🙂 Förra helgen var planen att åka till Stockolm, älvsjömässan med Kali. Tyvärr fick vi välja att ställa in eftersom vädret hade utlovats bli blixthalka, snöstorm och klass 2-varning…vilket det dock inte blev på fredagskvällen sedan, hm…nästa år bokar vi flyg i tid! Missade daten med norrländska vänner, buhu. Vi har även hunnit med en liten Londontripp under hösten med barndomsvän och alla barn. Bodde vid Hyde Park som är bara så fint – imponerad av alla doggywalker med lösa hundar, inga muckande hundar där inte, trevligt.

 Hulkens fot, madam tussauds London

 

  Kobra december 10 ½ år.

Nya avelsplaner förbereds inför 2012 som vi ser fram emot 😉 Grattis även till Giidjaas och hennes syskon som fyller 4 år samt gjort fint ifrån sig under hösten, Kali-cerabarnen, Ghera SE LCH 293p, Gali tysk champion och massor av titlar som jag inte har koll på samt pappa till en kelpiekull i Danmark, Guyra SM-klar agility 12, Gurley en valpkull hos whyallas kennel och alla andra duktiga:)


P
ill som valp, hon älskade kampstocken redan som liten. En tråkig nyhet, fina häftiga pill har fått somna in från sin onda höft A/D. Nu lyser en stjärna på himlen för Lilja/Pill ♥. Sänder en tanke och tröstekram till hennes underbara matte & husse<3.
   söta pill, kennelträff sept-11.

/je  http://www.canovills.se

Annonser

Om canovills

Blogg om ditt, datt & hundarna
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s